http://sicakanlarr.blogspot.com/ AND http://sicakanlarr.blogspot.com/ »

18 Mayıs 2013 Cumartesi

Karne gününde karne hediyesi verdi

Merhabalar ben 17 yaşında bir öğrenciyim bu olay geçen sene yaza doğru başımdan geçti. Ben mersinde okuyordum ailem Adana’da kalıyordu. Oradan kızın biriyle çıkıyorduk. Ve bana karnesini 1 gün önceden alıp benle birlikte Adana’ya gelmek istediği söyledi ablasının düğünü için bende hiç düşünmeden. Evet dedim. Ve karneyi almıştı ve onu evde bekledi mi söyledim. Sadece gezecektik diye biliyordum. Ve evde hazırlandım ve bavulumu topladım ve telimi mesaj atmıştı kapıdaydı gittim onu aldım biraz gezdikten sonra tuvaletinin geldiğini söyledi ve eve geçtik. Orada otururken televizyonu açtı ve 99'a bastığında karşısına çıkan şeyi görünce bana bakıp güldü ve bu ne dedi ben kızarmıştım ve cevap veremedim...

Biricik Münevver Teyzem

Merhabalar adım tolga, Bartın da yaşamaktayım ve anlatacağım hikaye ben daha 26 yaşımdayken yaşanmıştır. Apartmanda 50 yaşlarında Münevver teyze diye biri vardı ve bizim alt katta otururdu. Arada bir ona yardım ederdim eşya filan taşır ekmek filan alırdım kocası yıllar önce ölmüş yurt dışında bir oğlu vardı ve onlarda ancak yazları tatile memlekete gelirlerdi. Neredeyse hemen her gün bizde olurdu. Bir gün kışlık erzak hazırlığı için yakacak odun almıştı ve bana yardım eder misin dedi aslında ben hiç yardım etmek istemiyordum. Ama annem kızınca mecbur kaldım neyse kömürlüğü odunları taşıyordum O da kömürlükte odunları yerleştiriyordu. Üzerine bir pijama giymiş ve o kocaman götünü tamamen dışarı çıkarmıştı.

Küçük baldızım

Köyde kaldığımız süre içinde bizimkilere tarla bahçe işlerinde yardım ederek günlerimizi geçiriyorduk. Eşimin annesi babası ve 1 de kız kardeşi vardı onlarda aslında şehirde kalıyorlardı ama yazları köye gidip tarla işlerinde çalışıyorlardı. Kız kardeşi o yıl lise 2yi bitirmiş ve 3 e geçmişti tam serpilip genç kızlığa adım attığı 18 yaşındaydı. O günü yine bahçede çalışmış ve çok yorgun olarak eve gelmiştik hepimiz çok yorgunduk sadece eşim evde kalıp bize yemek hazırlıyor onun dışında hepimiz bahçeye gidip çalışıyorduk. Yine böyle yorgun günlerimizin biriydi ve bana iş yerinden telefon geldi benim acil olarak işe dönmemi ve 1-2 günlük işim olduğunu haberini telefonla eşime haber vermişlerdi. 

16 Mayıs 2013 Perşembe

Merve şişe çevirmece oynayalım dedi

Eşimle 10 yıllık evliyiz sekste sınırları zorladığımız zamanlar olmuştu ama son nokta barda tanıştığımız bir çiftle olmuştu. Masalarımız yan yana şarkılara eşlik ediyorduk arada kalkıp oynuyor dans ediyorduk eşimle bir fantezimiz grup seksti ve sanki bugün bu olacak gibiydi. Bir şekilde yan masadaki çiftle tanıştık eşim uzun boylu fiziği oldukça düzgün ve oldukça hoş bir hanımadır yan masadaki çiftle sıkı bir sohbete dalmıştık ki adam sohbete evde devam edelim diyerek bizi evlerine davet etti eşim bana bakıp ne düşündüğümü sordu sana uyarsa bana da uyar deyip kabul ettik. eve vardığımızda yiyecek aperatif bir şeyler hazırlayıp sohbete devam etmeye başladık oradan buradan derken hadi oyun oynayalım dedi bu arada benim adım özgür eşimin adı mine tanıştığımız çiftin adı Ahmet ve Merve

4 Mayıs 2013 Cumartesi

Tamirhanede Amımı Götümü Dağıttılar!

Tamirhanede Amımı Götümü Dağıttılar! (Canan 33 Y., İstanbul / Türkiye) 

Selam. Daha önce Amcamın Kankaları hikayemi anlatmıştım sizlere. İnsan yarrak yemeye alışınca gerçekten duramıyor. Bir akşam üstü eve doğru arabamı sürerken arabam arıza yaptı. Kış olduğu için hava erken kararıyordu. Hemen servisi aradım. Servisten 2 kişi geldi ve arabayı yapmaya çalıştılar, ama olmadı, aracı servise çekmeleri gerektiğini ve ancak yarın sabah yapabileceklerini söylediler. Neyse, çekici geldi ve arabayı yüklediler. Ben bu sırada ustayla konuşuyordum. Ona, sabah 6 da arabaya ihtiyacım olduğunu söyleyip, bu akşam yapmaları için ikna etmeye çalışıyordum. Özel servis olduğundan patronu aradılar ve arabamı yapmak için izin aldılar. Neyse, servise gittik ve arabayı yapmaya başladılar.